Nytt styre for landets unge meglere

• I 2018 ble NEF Ung opprettet og enstemmig vedtatt som en underorganisasjon til Norges Eiendomsmeglerforbund.
• I 2019 ble det første formelle årsmøte gjennomført, samtidig som det første medlemsvalgte styret kom på plass.
• I 2020 ble alt styrearbeid tilpasset en digital hverdag, slik økonomi, medlemsmasse og partnere er ivaretatt under pandemien.

Første etappe i NEF Ung er fullført. Vekslingen ble gjort den 11. mars, og et nytt styre er kommet på plass. I perioden 2021–2023 er jentene i flertall, med 4 av 6 roller. Styremedlemmene er fordelt på fire ulike meglerforetak. Her kan du bli kjent med den nye gjengen:

Mathilde Sjøhaug - Prosjektansvarlig

Mathilde har vært med på oppstart av Nordviks suksesskontor i Drammen. I rekordfart er det etablert et bunnsolid team, som har tatt store markedsandeler i Drammen, Eiker, Lier, Sande og Svelvik. Mathilde er selv født- og oppvokst på Konnerud, og har stort nettverk i bransjen. Blid, positiv og ambisiøs megler som leverer gode salg, er bevisst på merkevarebygging og sosiale medier. Mathilde er lagspilleren alle ønsker seg. Hun kommer til å styrke NEF Ung. I rollen som Prosjektansvarlig vil Mathilde ha ansvar for alle aktiviteter, både faglige og sosiale arrangementer. Hun vil også være bindeleddet til NEFs lokalforeninger.

Christian Ro Heuch - IT- og medieansvarlig

Christian har erfaring fra DNB Eiendom, hvor han startet melgerkarrieren på Røa, Oslo Vest. Han bistod flere av DNBs beste meglere. Videre tok han steget til Nordvik Ullevål, hvor han jobber i dag. Christian er solid og har blant annet stått for opplæring av studenter. Som megler er han opptatt av kvalitet og jobber i et av de mest konkurransepregede områdene. Christian er tillitsfull, omgjengelig og dyktig! I rollen som IT- og medieansvarlig vil Christian drifte hjemmesiden, innmeldingsportal, administrere mediekanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn og sende ut nyhetsbrev, invitasjoner og medlemsundersøkelser.

Ida Schjølberg - Markedsansvarlig

Ida har hatt en kometkarriere. Først som en av de beste nykommerne i DNB Eiendom, og deretter som en av de beste nykommerne i Eiendomsmegler1 BV. Drammens Tidene lagde sak om en boligselger som var så fornøyd med Ida, at de ville oppkalle barnet sitt etter henne. En historie vi trygt kan omtale som topp service! Ida er en relasjonsbygger, jobber målrettet og trives med hektiske dager. Her ble NEF Ungs årsmøte kombinert med budrunde og en rekke telefonsamtaler. Multitasking på høyt nivå! I rollen som Markedsansvarlig vil Ida være bindeleddet til eiendomsmeglerforetakene, leverandører, andre bransjeaktører og mediehus. Hun vil sørge for at NEF Ung har gode relasjonertil resten av næringslivet.

Sandra Kjellsen - Økonomiansvarlig

Sandra har full kontroll, samtidig som hun alltid er blid og imøtekommende. Hun kjennetegnes av høyt aktivitetsnivå, og har raskt etablert seg som en veldig dyktig megler. Siden hun kom til Nordvik i 2018 har hun bistått på flere hundre boligsalg. Sandra vil tilføre rutiner og trygghet som styrker NEF Ung, og sørger for effektivitet og stabilitet. Sandra kommer overens med alle, er målrettet og skaper god dynamikk i gruppen. I rollen som Økonomiansvarlig vil Sandra ha ansvar for styrets økonomi, medlemslister og fakturering av medlemmer og partnere. Hun vil sette opp budsjett og holde orden i regnskapet.

Charlotte Lunde - Nestleder

Charlotte var øverst på NEF Ungs ønskeliste. Hun er stødig, og har alt man ser etter i et ledende tillitsvalgtverv. Charlotte var tidlig hovedtillitsvalgt for studentene, og pådriver for å etablere et godt samarbeid mellom NEF og BI. Hun er godt likt av alle, og møter deg med et smil! I dag jobber hun hos Eiendomsmegler Krogsveen, med kontor på Oppsal. Charlotte vil styrke vår posisjon og medbestemmelse. I rollen som Nestleder vil Charlotte ha ansvar for den daglige driften av NEF Ung. I tillegg er hun hovedansvarlig for rekruttering og kontakt med utdanningsinstitusjonene, hvor meglerstudentene holder til.

Anders Kløvning - Leder

Anders kommer fra Ålesund, og startet meglerkarrieren i DNB Eiendom. Som fullmektig har han allerede ansvar for 5 meglerkontor i Oslo og Viken, hvor han jobber som Regionleder i Notar. Kløvning er tidligere hovedtillitsvalgt i Hæren, har jobbet som teamleder i UNICEF og vært styreleder i NEF Ung siden oppstart i 2018. Han har høy tillit i bransjen, og veldig høy tillit blant unge eiendomsmeglere. I rollen som leder vil Anders ha ansvar for det langsiktige og strategiske arbeidet i NEF Ung. Leder er bindeleddet til sentralstyret i Norges Eiendomsmeglerforbund.

Publisert: 14.03.2021

Les mer

NEF Ung logo