Tar NEF Ung ut av Oslo

Markedsansvarlig Henrik M. Riksfjord blir første styremedlem utenfor Oslo og Akershus.

Landsdekkende innen 2021

Alle prosjekter har en begynnelse, gjerne også med et geografisk opphav. Arbeidet med NEF Ung-prosjektet ble startet i 2018 av 6 studenter fra BI Oslo, noe som forklarer hvorfor hele styret fortsatt har sitt daglige virke i hovedstaden.

I likhet med NEF har vi i dag medlemmer fra hele landet, noe som gjør det naturlig at styresammensetningen også burde følge denne utviklingen. På sikt har ambisjonen alltid vært at styremedlemmene skal være godt fordelt over det langstrakte landet vi representerer. Dette skaper nærhet til medlemmer, nærhet til de ulike lokalforeningene og ikke minst nærhet til de ulike studiestedene/studentene.

Blir bindeleddet til Møre og Romsdal Eiendomsmeglerforening

Mandag 2.september starter Henrik M. Riksfjord i ny jobb hos Eiendomsmegler1 i Ålesund. Henrik blir dermed NEF Ungs første styremedlem utenfor Oslo og Akershus, og vil være et viktig bindeledd til Møre og Romsdal sin lokalforening.

- Henrik får en spennende tid i vente og vil fylle en viktig rolle for NEF Ungs samarbeid med Møre og Romsdal Eiendomsmeglerforening. Vi ønsker han lykke til i ny jobb og setter pris på hans sterke engasjement, sier Anders Kløvning, leder i NEF Ung.

Publisert: 27.08.2019

Les mer

NEF Ung logo