Vårkonferansen i Molde

Torsdag 23.05 reiste samtlige styremedlemmer i NEF Ung fra Oslo til Molde for å delta på NEF sin årlige vårkonferanse. Som vanlig var vi spente på vårkonferansen da dette er eiendomsmeglerbransjens viktigste samlingsarena. Ekstra spesielt er det når NEF Ung samtidig kan feire 1 års jubileum - Fordi det var på fjorårets vårkonferanse i Bergen at NEF Ung ble vedtatt og opprettet.

Vi ankom hotell Scandic Seilet til Finanstilsynets time. Dagen var full av spennende kurs og foredrag, med blant annet lovlighetsmangler og riktig markedsføring på agendaen. Spesielt morsomt synes vi det var å høre foredragene til Ashkan Mazari og Aiman Shaqura. Begge kom til Norge som flyktninger, og fra bar bakke har de oppnådd stor suksess i næringslivet. Det var inspirerende å høre på hvilken innsats de har lagt inn i karrieren, om alle opp- og nedturene og hvor mye de har fått ut av alt slitet. Noe å ta med seg videre!

I pausene besøkte vi flere aktører tilknyttet bransjen som sto på stand. Det er alltid like hyggelig å møte dem, og få vite hva som rører seg i markedet. Samarbeidspartnerne ble også presentert senere på kvelden. Ikke minst fikk vi testet EL-sparkesykler for aller første gang - Samtlige medlemmer i NEF Ung-styret har nå skrevet dette på ønskelisten.

Det hele ble avsluttet med en storartet bankettmiddag med styreleder i NEF, Kurt Buck som konferansier. Årets gullmegler ble delt ut i fem forskjellige kategorier. Til middagen var det selvsagt underholdning, og dette var det Lærlingan, Moldes musikkgruppe med unge talenter som sto for. Alt i alt en innholdsrik og vellykket konferanse. Vi gleder oss allerede til høstkonferansen i Oslo!


Skrevet av Carina Elise Godou i NEF Ung.

Publisert: 31.05.2019

Les mer

NEF Ung logo