Økonomiansvarlig i NEF Ung, Sandra Kjellsen

Fordeler med engasjement i bransjen

Vi har tidligere sett unge profiler som har fått godt utbytte av å engasjere seg i bransjen. Enten via karrierehopp, karrierebytter eller økt oppdragsinngang.

Ved å arbeide i NEF Ung får du verdifull erfaring i hvordan det er å drive med styrearbeid. Dette kommer spesielt godt med dersom du ønsker å posisjonere deg ytterligere i bransjen. Blant annet er det anledning til å sitte i  styrer i en rekke foretak og bransjeorganisasjoner. Som ung med styreerfaring får man en styrket sjanse til å kunne bidra med ferske perspektiver i bransjen.

Ved å reise rundt på arrangementer får du anledning til å knytte nettverk på tvers av hele eiendomsbransjen, i tillegg til å knytte bånd til kollegaer i konkurrerende eiendomsmeglerforetak.

I NEF Ung er vi opptatt av mangfold og inkludering og dersom du ønsker å delta på sosiale arrangementer og knytte nye vennskap, kan vi by på en rekke lærerike arrangementer, samt morsomme opplevelser. Enten det er å holde foredrag for eiendomsmeglerstudenter, til å arrangere konferanser med meglerbar.


Husk å melde deg på til årsmøte og valg av nytt styre!

Les mer

NEF Ung logo